Освітні програмиОБГОВОРЕННЯ освітніх програм
- Освітньо-професійна програма 101 «Екологія», перший (бакалаврський) рівень вищої освіти
- Освітньо-професійна програма 123 «Комп’ютерна інженерія», перший (бакалаврський) рівень вищої освіти
- Освітньо-професійна програма 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка», перший (бакалаврський) рівень вищої освіти
- Освітньо-професійна програма 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка», другий (магістерський) рівень вищої освіти
- Освітньо-наукова програма 141«Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка», другий (магістерський) рівень вищої освіти
- Освітньо-наукова програма 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка», третій (освітньо-науковий) рівень вищої освіти
- Освітньо-професійна програма 162 «Біотехнологія», перший (бакалаврський) рівень вищої освіти
- Освітньо-професійна програма 162 «Біотехнологія», другий (магістерський) рівень вищої освіти
- Освітньо-професійна програма 163 «Біомедична інженерія», перший (бакалаврський) рівень вищої освіти
- Освітньо-наукова програма 163 «Біомедична інженерія», третій (освітньо-науковий) рівень вищої освіти
- Освітньо-професійна програма 174 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології», перший (бакалаврський) рівень вищої освіти
- Освітньо-професійна програма 174 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології», другий (магістерський) рівень вищої освіти
- Освітньо-професійна програма 181 «Технології харчових виробництв», перший (бакалаврський) рівень вищої освіти
- Освітньо-професійна програма 181 «Промислові та крафтові технології м’яса та м’ясопродуктів», другий (магістерський) рівень вищої освіти
- Освітньо-професійна програма 181 «Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу», другий (магістерський) рівень вищої освіти
- Освітньо-професійна програма 181 «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів», другий (магістерський)рівень вищої освіти
- Освітньо-професійна програма 181 «Харчові технології в ресторанній індустрії», перший (бакалаврський) рівень вищої освіти
- Освітньо-професійна програма 181 «Харчові технології в ресторанній індустрії», другий (магістерський) рівень вищої освіти
- Освітньо-професійна програма 181 «Технології зернопродуктів та зернові ресурси», другий (магістерський) рівень вищої освіти
- Освітньо-професійна програма 181 «Дієтичне харчування та харчова безпека», другий (магістерський) рівень вищої освіти
- Освітньо-наукова програма 181 «Харчові технології», третій (освітньо-науковий) рівень вищої освіти
- Освітньо-професійна програма 187 «Деревообробні та меблеві технології», перший (бакалаврський) рівень вищої освіти
- Освітньо-професійна програма 201 «Агрономія», перший (бакалаврський) рівень вищої освіти
- Освітньо-професійна 201 «Агрономія», другий (магістерський) рівень вищої освіти
- Освітньо-наукова програма 201 «Агрономія», третій (освітньо-науковий) рівень вищої освіти
- Освітньо-професійна програма 201 «Агрохімія і ґрунтознавство», другий (магістерський) рівень вищої освіти
- Освітньо-професійна програма 201«Експертна оцінка ґрунтів», другий (магістерський) рівень вищої освіти
- Освітньо-професійна програма 201 «Насінництво та насіннєзнавство», другий (магістерський) рівень вищої освіти
- Освітньо-професійна програма 201 «Селекція і генетика сільськогосподарських культур», другий (магістерський) рівень вищої освіти
- Освітньо-професійна програма 202 «Захист і карантин рослин», перший (бакалаврський) рівень вищої освіти
- Освітньо-професійна програма 202 «Захист і карантин рослин», другий (магістерський) рівень вищої освіти
- Освітньо-наукова програма 202 «Захист і карантин рослин», третій (освітньо-науковий) рівень вищої освіти
- Освітньо-професійна програма 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», другий (магістерський) рівень вищої освіти
- Освітньо-професійна програма 241 «Готельно-ресторанна справа», перший (бакалаврський) рівень вищої освіти
- Освітньо-професійна програма 281 «Публічне управління та адміністрування», перший (бакалаврський) рівень вищої освіти
- Освітньо-професійна програма 281 «Публічне управління та адміністрування», другий (магістерський) рівень вищої освіти
- Освітньо-професійна програма 208 «Агроінженерія», перший (бакалаврський) рівень вищої освіти