СВІТЛОЇ ПАМ’ЯТІ ВАЛЕРІЯ ДАНИЛОВИЧА БАКУМЕНКА

Колектив Державного біотехнологічного університету з сумом і скорботою сповіщає, що на 76-му році життя відійшов у вічність, український вчений, доктор наук, професор, державний службовець ІІ рангу, заслужений діяч науки і техніки України, Почесний громадянин Дергачівського району Харківської області, колега, товариш, чоловік, батько, дідусь Бакуменко Валерій Данилович.

Валерієм Даниловичем закладено основи теорії формування державно-управлінських рішень, започатковано фундаментальні системні дослідження та створено наукову школу з креативного державного управління.Результати наукових досліджень висвітлені більш ніж у 540 публікаціях, серед яких Енциклопедія державного управління, енциклопедичний словник з державного управління, 14 монографій, базові підручники з державного управління та державної служби. Підготовлено 8 докторів та 15 кандидатів наук з державного управління.

Світла пам’ять про Валерія Даниловича Бакуменка зігріватиме душу кожного, хто працював, спілкувався з науковцем, доброю, порядною людиною.

Висловлюємо найщиріші співчуття рідним та близьким Валерія Даниловича.