«НОВА ПОШТА» – ШЛЯХ ДО КАР’ЄРНОГО ЗРОСТАННЯ

27 жовтня 2021 року за ініціативи гаранта ОП «Транспортні технології» доц. Бережної Н.Г. відбулася зустріч викладачів та студентів кафедри транспортних технологій і логістики з керівницею відділу з підбору персоналу компанії «Нова пошта». Захід проводився з метою ознайомлення з роботою лідера логістичного ринку, вимог до фахівців транспортно-логістичної галузі, умов праці, можливостей та привілей штатних співробітників.

Мережа компанії налічує більше 8700 відділень по всій Україні та понад 6800 поштоматів. Нова пошта – один з найбільших в Україні роботодавців, наразі в компанії працює більше 32 000 осіб. Обираючи неповну занятість студент, вже під час навчання, можу набути практичних навиків, і після закінчення ЗВО стрімко піднятися кар’єрними сходами.

На зустріч була запрошена студентка заочної форми навчання спеціальності 275 «Транспорті технології» Анастасія ГОРОБЕЦЬ, яка вже є співробітницею компанії «Нова пошта» і залюбки поділилася досвідом своєї роботи й кар’єрного зростання зі студентами кафедри.