ДЕЖАВНИЙ БІОТЕХНОЛОГІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ЗАПРОШУЄ НА НАВЧАННЯ У CYBERPORT INSTITUTE AT BIOTEX!!!

Попит на галузь інформаційних технологій серед українських студентів зростає з кожним роком. При цьому особливу увагу варто звернути на ті спеціальності, які є актуальними зараз і залишатимуться такими через 10 років.

Якщо Ви цікавитеся IT-технологіями, спробуйте свої сили в таких напрямах: кібербезпека, ком’пютерна інженерія, управління фінансами, трейдинг та ринок  криптовалют. Жодна з програм не вимагають знань програмування під час вступу. Навчальні програми створені спільно з найкращими роботодавцями.

Cyberport Institute at Biotex навчає студентів конкретних навичок, що не обмежуються однією сферою, які необхідні сьогодні та залишаться цінними на ринку праці в майбутньому.

Зручний формат навчання: навчатись можна в облаштованій аудиторії або онлайн. У нас немає нудних лекцій, тільки живі приклади і реальний досвід. У нас максимум практики.

 

У стінах Cyberport Institute at Biotex немає «відстаючих», «улюбленців» чи «конкурентів». У Cyberport Institute at Biotex ми підтримуємо атмосферу старанності та взаємодопомоги.  Студенти об’єднуються в команди, підтримують один одного,  щоб упоратися зі складними завданнями, а викладачі роблять так, щоб процес не перетворився на рутину та залишався цікавим. Кожен студент бачить мету, знає про перешкоди та вміє їх долати.

Cyberport Institute at Biotex має тісні партнерські стосунки з провідними іноземними університетами, що дозволяє обмінюватися досвідом та регулярно проводити хакатони та різноманітні заходи. Здійснюється залучення  студентів у розв’язання актуальних проблем і налагодження контактів між ними та представниками бізнесу.

Студентів Cyberport Institute at Biotex також заохочують на втілення своїх технологічних бізнес-ідей у життя, вони мають можливість безкоштовно отримувати підтримку та менторство від представників стартап-спільноти.

 

CYBERPORT INSTITUTE AT BIOTEX – НАЙКОРОТШИЙ ШЛЯХ В ІТ – ІНДУСТРІЮ

 

IT-ОСВІТА, ЯКОЮ ВОНА МАЄ БУТИ

 

Cyberport Institute at Biotex