Державний біотехнологічний університет запрацює і на Закарпатті

Шановні співробітники, здобувачі освіти!

 

Наказом в.о. ректора підписано наказ № 01-01/62 від 14.03.2022 р. про поновлення освітнього процесу в дистанційній формі за всіма рівнями освіти та освітніми програмами. Поновлюється робота із формування майбутнього контингенту. Зокрема, прийнято рішення про відновлення роботи підготовчих курсів для абітурієнтів з 14.03.2022 р у дистанційному форматі.

Університет намагається зберегти свої корпуси, лабораторну базу, архів, бібліотечні фонди, та інші матеріальні ресурси та інфраструктурні об’єкти, які розташовані у м. Харкові та області, Запорізькій та Миколаївській областях.

Університет здійснює дистанційний освітній процес, наукову та господарську діяльність. Зокрема університет готується до весняних польових робіт.

Керівництвом університету було прийняте рішення про розширення меж університету на Закарпаття, де наказом Міністра освіти і науки України передано два приміщення  у містах Ужгород та Мукачево.

Налагоджуються контакти із закладами освіти регіону, створюються нові платформи для розвитку університету в умовах сьогодення. Зокрема, відбулися зустрічі керівництва ДБТУ з керівництвом Ужгородського національного університету, який зазначив свою підтримку ДБТУ та готовність до створення нових спільних освітньо-наукових проєктів.

Ми з впевненістю крокуємо у майбутнє! Переконані у перемозі України! Робимо все для збереження Університету та його подальшого розвитку!

 

В.о. ректора Державного біотехнологічного університету

Руслан ТИХОНЧЕНКО