Кафедра технології переробки та якості продукції тваринництва

Лисенко Ганна Леонідівна Завідувачка кафедри технології переробки та якості продукції тваринництва ДБТУ
Завідувачка кафедри технології переробки та якості продукції тваринництва

Лисенко Ганна Леонідівна

Кандидат сільськогосподарських наук, доцент

Кафедра технології переробки та якості продукції тваринництва є випусковою за спеціальністю 204 “Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва”

Новини кафедри

ІІ Інтернет-конференція школярів та студентів «Сучасні досягнення біотехнології, молекулярної біології та водних біоресурсів»

12 квітня 2024 року на кафедрі біотехнології, молекулярної біології та водних біоресурсів пройшла ІІ Інтернет-конференції…

Засідання робочої групи з удосконалення ОП Магістр зі спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»

08.03.2024 року відбулося засідання робочої групи з удосконалення ОП Магістр зі спеціальності 204 «Технологія виробництва…

Результати І туру Всеукраїнського конкурсу наукових студентських робіт за спеціальністю 204 “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”.

27 лютого 2024 року відбулося засідання конкурсної комісії з розгляду студентських наукових робіт факультету біотехнологій…