Кафедра технології переробки та якості продукції тваринництва

Лисенко Ганна Леонідівна Завідувачка кафедри технології переробки та якості продукції тваринництва ДБТУ
Завідувачка кафедри технології переробки та якості продукції тваринництва

Лисенко Ганна Леонідівна

Кандидат сільськогосподарських наук, доцент

Кафедра технології переробки та якості продукції тваринництва є випусковою за спеціальністю 204 “Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва”

Новини кафедри

Всеукраїнська науково-практична конференція “Відновлення та інноваційний розвиток тваринництва в умовах сучасних викликів”

23–24 квітня 2024 року на базі кафедри технологій тваринництва і птахівництва та кафедри технології переробки…

ІІ Інтернет-конференція школярів та студентів «Сучасні досягнення біотехнології, молекулярної біології та водних біоресурсів»

12 квітня 2024 року на кафедрі біотехнології, молекулярної біології та водних біоресурсів пройшла ІІ Інтернет-конференції…

Засідання робочої групи з удосконалення ОП Магістр зі спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»

08.03.2024 року відбулося засідання робочої групи з удосконалення ОП Магістр зі спеціальності 204 «Технологія виробництва…