Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів

Гавриш Тетяна Володимирівна Завідувач кафедри технології хлібопродуктів і кондитерських виробів ДБТУ
Завідувач кафедри технології хлібопродуктів і кондитерських виробів

Гавриш Тетяна Володимирівна

Кандидат наук

Кафедра «Технології хлібопродуктів і кондитерських виробів» є однією з провідних кафедр університету, що здійснює підготовку фахівців за освітнім ступенем «Бакалавр», «Магістр» та доктор філософії зі спеціальності 181 «Харчові технології». Наша кафедра розглядається як центр освіти та досліджень для тих, хто бажає стати висококваліфікованим фахівцем у галузях харчової, зернопереробної, а також хлібопекарської, кондитерської, макаронної та харчоконцентратної промисловості.

Новини кафедри

Випуск фахових молодших бакалаврів ВСП «Харківського фахового коледжу харчової промисловості ДБТУ»

31 січня відбулось урочисте вручення дипломів фаховим молодшим бакалаврам ВСП «Харківського фахового коледжу харчової промисловості…

Засідання науково-технічної ради факультету переробних і харчових виробництв

24 січня 2024 року відбулось розширене засідання науково-технічної ради факультету переробних і харчових виробництв. На порядку…