Підвищення кваліфікації – це можливість!
Можливість стати кращими, компетентнішими, набути новий досвід, стати фахівцями з великої букви та відповідати сучасним вимогам сьогодення!

Пріоритетним напрямом розвитку кафедри є покращення професійного рівня та розширення світогляду викладачів, отримання найсвіжіших знань та компетенцій щодо впровадження новітніх підходів в освітній процес, набуття досвіду взаємодії з бізнесом.

Викладачі кафедри технології м’яса щороку підвищують свій професіоналізм, проходячи підвищення кваліфікації як в Україні, так й за кордоном, про що свідчить перелік отриманих сертифікатів.

Викладачі кафедри підвищують кваліфікацію у різних напрямах – розвиток української освіти та науки, розвиток співпраці бізнесу та освіти, освоєння сучасних методів та форм організації освітнього процесу у закладах вищої освіти, міжнародний досвіт у сфері видавничої діяльності та успішні публікації у Scopus та Web of Sсiеnсе, а також підвищення рівня володіння іноземних мов.