Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії

Колектив кафедри харчових технологій в ресторанній індустрії зосереджує свою увагу на підготовці фахівців, здатних забезпечити перехід від індустріального до інформаційно-технологічного суспільства через новаторство у навчанні, вихованні, науково-методичній та науково-дослідній роботі. Необхідність цих процесів диктується Європейською орієнтацією України та інтеграцією вищої освіти України у Європейський освітянський простір.

Новини кафедри

Випуск фахових молодших бакалаврів ВСП «Харківського фахового коледжу харчової промисловості ДБТУ»

31 січня відбулось урочисте вручення дипломів фаховим молодшим бакалаврам ВСП «Харківського фахового коледжу харчової промисловості…

Засідання науково-технічної ради факультету переробних і харчових виробництв

24 січня 2024 року відбулось розширене засідання науково-технічної ради факультету переробних і харчових виробництв. На порядку…